Юні знавці змагались за путівки до фіналу

21.02.17, 10:00

Олімпійський кубок зі "Що? Де? Коли?", індивідуальна та командна "Своя гра" відбулися 19 лютого 2017 року на базі ОЦДЮТ.

Одночасно на ігровому майданчику зійшлись кращі інтелектуали з Кіровоградського, Компаніївського, Олександрівського, Голованівського, Добровеличківського, Новоархангельського, Знам'янського районів та міст Мала Виска, Новоукраїнка, Олександрія та Кропивницький. Всього 17 команд старшої та 13 команд молодшої групи виборювали 16 путівок (по 8 з кожної вікової групи) до фінального етапу, що відбудеться у 12 березня, за підсумками "гладкого" заліку.

Змагання за звання переможця в Олімпійському кубку проходили в 5 етапів. Під час кожного етапу командам необхідно було дати більше правильних відповідей, ніж їх суперник в парі. Переможець пари проходив у верхню частину турнірної сітки змагань та претендував на вищі місця, а переможений - у нижню та, відповідно, втрачав можливість здобути загальну перемогу. Жеребкування команд було здійснено за допомогою командної "Своєї гри", а в перерві Олімпійського кубку відбулася індивідуальна "Своя гра".

У підсумку переможцем Олімпійського кубку серед молодших стала команда "ТІК-ТАК" (м. Новоукраїнка; керівник - Каєнко О.В.), а серед старших - команда "Загін повільного реагування" (м. Кропивницький, НВО №19).

Переможцем командної "Своєї гри" серед молодших школярів стала команда "Лідер" (м. Кропивницький, НВО №16; керівник - Рибалка І.В.); серед старших школярів перемогу здобула та сама команда "Загін повільного реагування".

Чемпіонами області з індивідуальної "Своєї гри" стали Оришечко Дмитро (молодші) та Бут-Гусаїм Євгеній (старші). Обоє хлопців представляють команди НВО №16 "Лідер" та "Абзац".

Текст і фото - Сергій Пляка



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!