​Вихованці «Супутника» вивчали правила безпеки

04.11.17, 12:00

Днями вихованці дитячого садка «Супутник» м. Кропивницький разом з фахівцями Управління ДСНС України у Кіровоградській області здійснили цікаву та пізнавальну мандрівку у світ безпеки життєдіяльності, під час якої вони згадали правила поведінки у побуті та закріпили необхідні навички відповідального ставлення до власної безпеки.

Захід «Безпечна мандрівка» розрахований на дітей дошкільного віку та з урахуванням особливостей світосприйняття малечі, тому уся інформація, яку мають засвоїти діти, подана у вигляді гри та конкурсів. Зокрема малеча дізналась, для чого необхідний протигаз та як правильно його одягати, діти розгадували тематичні загадки про вогонь, воду, електричний струм, пожежу, уявляли себе в задимленій кімнаті та намагались «врятувати» іграшки. Рятувальники також пограли з дітьми у рухливі ігри. Не обійшлось під час мандрівки і без таємниць, які так любить дітвора. З чарівної торбинки по черзі з’являлись різні предмети, а малюки повинні були відповісти, безпечно з ними гратись чи ні.

Крім того, працівники Служби порятунку розповіли малюкам про свою роботу, нагадали телефон, за яким викликають Службу порятунку, і порадили завжди пам’ятати, що уникнути лиха можна, якщо виконувати прості правила безпечної поведінки. Малеча, в свою чергу, теж підготувала подарунок рятувальникам – запальний народний танок.

Прес-служба У ДСНС в області



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!