Теща та тесть губернатора Львівщини їздять на «Хонді» та мають успішний бізнес

12.11.17, 10:00

74-тирічна теща та 79-річний тесть голови Львівської облдеражміністрації мають неабиякі статки. На Ганну Тимченко, наприклад, зареєстрований автомобіль «Хонда Аккорд» та квартира у Львові площею 175 метрів. А літній тесть має бізнес з оренди нерухомості.

У декларації губернатора за 2016 рік – жодної власної квартири чи авто. Бізнес на держслужбовця теж не зареєстрований: двома підприємствами володіє дружина Наталя Синютка.

Та у податковому звіті вказано, що чиновник жив у великій квартирі у Львові та їздив на «Хонді аккорд». Власник цих статків – мати його дружини Ганна Тимченко. Власницею помешкання вона стала у 2010 році. Також Ганна Тимченко придбала машиномісце у дворі будинку, де, імовірно, і стоїть автомобіль. Проте в деклараціях згадки про нього відсутні.

Тесть же губернатора володіє бізнесом зі здачі в оренду нерухомості, який розпочав у 70 років. Тепер йому – 79.

До речі, в 2015 році дружина чиновника в інтерв’ю випадково обмовилася, що її батьки проживають в Івано-Франківську. Бізнесом же, на думку журналістів, насправді займається сам губернатор Олег Синютка, фінансист за освітою.

Також у 2016 році Синютка задекларував 760 тис. гривень банківських вкладів і 275 тис. гривень, 79 тис. доларів та 61 тис. євро готівкою. А інтернет-видання “Наші гроші. Львів” нещодавно опублікувало інформацію, що губернатор та його заступники літали на міжнародну виставку в Чехію чартерним авіарейсом із 90-відсотковою знижкою.

Підготовано ГО «Інтерньюз-Україна» за матеріалами ГО «ТОМ14» в рамках проекту «Декларації».



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!