​На Кіровоградщині вакантні близько 30 робочих місць для продавців

23.12.19, 18:00

За інформацією обласного центру зайнятості, на Кіровоградщині є потреба у продавцях продовольчих і непродовольчих товарів, а також продавцях-консультантах.

Роботодавці області потребують 21 працівник за професією «Продавець продовольчих товарів», 4 працівників за професією «Продавець непродовольчих товарів» та 3-х продавців-консультантів. Зокрема, їх готові взяти на роботу такі підприємства ТОВ «АТБ-Маркет» та ін.

Своїм підлеглим роботодавці Кіровоградщини готові платити від 4173 до 8000 гривень. Різниця в зарплатні пояснюється вимогами до посади працівника, стажу роботи та навичок у роботі з ПК та касовим апаратом.

Актуальними є вакансії для продавців у Голованівському (2 вакансії), Добровеличківському (3 вакансії), Долинському (3 вакансії), Знам'янському (2 вакансії), Кропивницькому (5 вакансій), Маловисківському (1 вакансія), Олександрійському (4 вакансії), Олександрівському (2 вакансії), Світловодському (5 вакансій) та Устинівському (1 вакансія)районах Кіровоградської області.

Якщо Вас зацікавили вказані вакансії, за більш детальною інформацією звертайтеся до міськрайонних центрів зайнятості, районних та міськрайонних філій Кіровоградського обласного центру зайнятості, інформує Відділ організації надання послуг роботодавцям Кіровоградського обласного центру зайнятості.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!