​Привітай ЗСУ із Великоднем!

05.04.23, 19:03

Організатори акції «Привітай ЗСУ із Великоднем!» пропонують діткам віком від двох до п'ятнадцяти років намалювати вітальні листівки \ малюнки з нагоди Великодня для тих хлопців та дівчат, хто служить у лавах Збройних Сил і боронить Україну.

Як подяку за малюнки учасники та учасниці акції отримають сертифікати на безкоштовне відвідування від дитячо-розважального центру «
PORTAL PARK», а також сучасну казку Петра Дудика "П'ята зима Равлика Павлика" та книжечку від ЮНІСЕФ з порадами для батьків про те, як розмовляти з дітьми про війну.

Батьки, родичі чи опікуни діток із вимушено переміщених родин, котрі мешкають у Кропивницькому, можуть заповнити анкету - https://7xro.short.gy/1e9x9j - і дочекатися запрошення з інформацією про те, куди і коли саме можна буде принести малюнки та, відповідно, отримати подарунок. Інформація надійде тим, хто зареєструється, у вигляді повідомлення на Вайбер чи Телеграм.

ЩОБ МИ МОГЛИ НАДІСЛАТИ ВАМ ЗАПРОШЕННЯ, прямо зараз !!! внесіть у свою телефонну книгу номер робочого телефону Гончаренко центру: 050-884-97-16. Реєстрація на участь в акції «Привітай ЗСУ із Великоднем!» буде припинена, коли організатори отримають заявки від родин на загальну кількість у 100 дітей.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!