Ментальним здоров'ям підлітків опікуватимуться в Олександрії

27.06.24, 16:00

Десять команд з Кіровоградської області стали переможцями конкурсу мінігрантів "Освітній драйв", організованого Громадською організацією "Слов'янський культурний центр "Задзеркалля" у партнерстві з Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ). Серед них - і команда Олександрійського професійного аграрного ліцею з проєктом "Місце щасливих людей". Під керівництвом практичної психологині Тетяни Якимович учні та учениці ліцею продемонстрували високий рівень таланту та впевненості у власних силах.

Проєкт - "Місце щасливих людей" буде спрямований на підвищення обізнаності підлітків щодо ментального здоров'я. Грант на фінансування проєкту - це 40 000 грн.

"ЮНІСЕФ та "Задзеркалля" прагнуть підтримувати молодь в їхніх прагненнях зробити світ кращим. "Освітній драйв" - це чудовий приклад того, як молоді люди можуть використовувати свої знання та навички для розв'язання важливих проблем, таких як покращення ментального здоров'я молоді" – зазначає керівник ГО "СКЦ "Задзеркалля" Олександр Кашлаков

Команда Ліцею буде відібрана з-поміж 47 учасників, і продемонструвала яскраві ідеї щодо впровадження інновацій в освітній простір та покращення психічного здоров'я молоді. Тепер є можливість втілити свої задуми в життя, що позитивно вплине на освітню систему Кіровоградської області та сприятиме покращенню ментального здоров'я молоді.


Проєкт "Освітній драйв" створений в межах програми "Розширення можливостей для дітей і молоді через навчання, розвиток навичок та UPSHIFT", яка реалізується ГО "СКЦ "Задзеркалля" за підтримки Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) та Федерального міністерства економічного співробітництва і розвитку Німеччини через німецький державний банк розвитку KfW.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!