​Кіровоградські юніори стали учасниками футбольної феєрії

08.10.14, 16:00

Неймовірно щасливі, сповнені вражень та емоцій повернулись зі Львову кіровоградські юніори, які приймали участь у справжньому футбольному матчі.

ЮніорБанк ПриватБанку запросив найкращих слухачів 30 вересня прийняти участь у Player Escort на стадіоні “Львів Арена” під час проведення матчу ФК Шахтар (Донецьк) - ФК Порту. Готовим прийняти участь у святі слід було лише заздалегідь сповістити про своє бажання та доїхати до міста Лева. Кожному учаснику ескорту було виділено спеціальну форму та запропоновано вивести гравців двох команд на стадіон до початку гри.

“Дякуючи ЮніорБанку ми разом з дітьми відвідали Львов та побували на футбольному матчі, - розповідає Наталія Чебикіна, мати Марійки. - Я навіть не уявляла, що футбольний матч може стати таким яскравим дійством. Ми побували на феєрії свята, пірнули у вирій емоційного накалу, повірте, жодна трансляція не може передати всієї реальної картинки, свідками якої ми стали. Яку годість на свій народ ми відчули, коли весь стадіон заспівав гімн України. Ні, не можна передати словами все це величне дійство, здавалось, що вся Україна співала разом з нами”.

“О, це було щось неймовірне, - ділиться враженнями від свята 8-річна Марія Чебикіна, - ми так готувались, а все відбулося за пару хвилин. Я навіть не злякалась, коли ми вийшли на величезний стадіон, якравий, освітлений прожекторами та тисячами маленьких лахтариків болільників, а навкруги нас вирували трибуни. Спочатку хотілось знайти рідні обличчя батьків, але де там… здавалося вся Україна зібралась на одному стадіоні та скандувала”.

“Мені здалося, що стадіон живий, - продовжує 7-річний Данило Землінський, - все кричало, вирувало, а ми як заворожені дивились на справжніх футболістів, які тримали нас за руку. Нам так хотілось з ними сфотографуватись, але нам не дозволили. Жаль”.

Освітня програма Юніорбанк стартувала з 2009 року в Україні. Сьогодні Юніорбанк, працює в Україні, Росії, Грузії та Латвії, об'єднуючи більше 500 000 школярів. У рамках проекту ПриватБанк не тільки надає можливість безкоштовного практичного навчання з фінансових послуг для дітей та підлітків, а й підтримує спортивний рух і програми здорового способу життя школярів.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!