ПриватБанк привітав ветеранів Другої світової війни

09.05.16, 10:00

Вже не один рік поспіль співробітники Кіровоградської філії ПриватБанку вітають ветеранів Другої світової війни з Днем Перемоги, виказуючи шану та повагу тим, хто ще з нами.

“На жаль, кожен рік приносить не лише радість вшанування, але й сум. Щороку кількість тих, хто подарував нам Перемогу меншає, - розповідає Ростислав Масло, директор Кіровоградського регіонального управління ПриватБанку. - Ще на початку нашої дружби ми запрошували всіх ветеранів до нас в банк, вітали, пригощали, та із непідробною цікавістю слухали правдиві розповіді про військові будні. Сьогодні ж ми відвідуємо їх вдома, а тих, для кого не важко пересуватись - ми вітали в урочистій атмосфері, у приміщенні музею кіровоградського колегіуму №11. Ми вчимося у них мужності та людяності. Ми пам’ятаємо кожного з них”.

Квітами та невеличкими грошовими подарунками приватбанківці поздоровили ветеранів зі святом. Теплі слова поздоровлення, увага, підтримка, ось що сьогодні потрібно усім нашим героям, усіх війн. А ще, вони повинні завжди бути впевненими, що їх подвиг ніким і ніколи не забутий.

“Дуже приємно, що про нас не забувають та пам’ятають, хоча вже більше 70 років пройшло з тієї пам’ятної дати Дня Перемоги 1945 року, - ділиться враженнями Володимир Федорович Левченко, член спілки інвалідів Великої Вітчизняної війни. - Велика вдячність всім співробітникам Банку за увагу, чуйне ставлення та підтримку. Ми бажаємо всім нам миру та злагоди, що неабияк актуально сьогодні. Як сумно, що наші онуки теж пізнали нелюдське обличя війни. Ми захищали нашу Вітчизну і мріяли, що ніхто з наших нащадків не знатиме, що таке подих смерті”.
“Ми намагаємось згадувати про наших ветеранів не лише у свята, - розповідає Наталія Титаренко, керівник Направлення просування соціальних програм Кіровоградської філії ПриватБанку. - Ми запрошуємо їх до нас і у будні дні. Разом чаюємо та смакуємо солодощами, ділимось новинами та навчаємось користуватись банківськими продуктами. Адже життя після пенсії лише починається”.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!