«Перший раз у перший клас» – хвилююче свято для всiх першачкiв!

07.09.16, 16:00

Перший дзвоник — це завжди хвилююча подія, особливо для наймолодших учнів — першокласників, адже вони вперше перетнуть поріг незвичайної і дивної країни, де будуть навчатися протягом багатьох років, зростатимуть і мужнітимуть. Благодійна організація «Міжнародний благодійний фонд «Єлізавета»», за підтримки служби у справах дітей Кіровоградської обласної державної адміністрації вже традиційно привітали дітей соціальної категорії зі святом 1 вересня!

Серед запрошених були діти із сімей, що опинилися в складних життєвих обставинах та вихованці комунального закладу «Центр соціальної-психологічної реабілітації дітей» Кіровоградської обласної ради. Майбутніх школярів гостинно зустрічали у кафе «Максим», де вони розважалися, веселилися, спілкувалися та отримали масу яскравих емоцій i незабутніх вражень. Свято було насичене іграми, співами, танцями і звісно солодощами та подарунками.
Свято першого вересня – особливе, яке запам’ятається цим дітям надовго! Шановні першачки, вітаємо вас із початком шкільного шляху! Найсвітліша дорога в світі —це дорога до знань, до школи. Не лінуйтеся і не зупиняйтеся на досягнутому, розвивайте свої таланти, творчість, здібності. А школа сприятиме цьому. Учіться бути мудрими, добрими і людяними. Виростайте справжніми людьми! Кожне свято, яке проводить БО МБФ «Єлізавета» дає можливість таким дітям зрозуміти, що є люди які не байдужі до них. Надати впевненості у собі, дати поштовх до правильного способу життя та знайти своє місце в суспільстві. БО МБФ «Єлізавета» висловлює подяку кафе «Максим» за підтримку та гостинний прийом!
Прес- служба Благодійної організації «Міжнародний благодійний фонд «Єлізавета»»
Контактний телефон: 0505262936




Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!